0533 409 35 37
0212 505 37 37
Bize Ulaşın

Sauna Aksesuarları Paketi

23-03-2022 16:03
Sauna Aksesuarları Paketi
Sauna Aksesuarları Paketi 
Misa Sauna Aksesuarları Paketi en  Modern sauna ürünlerinden oluşuyor. Tasarımı kaliteli ürünler ile saunanızı güvenli kullanım sağlıyor. Ahşap sauna kovasının içindeki plastik koruyucu kap sayesinde, kovanızı daha uzun süreli kullanım olanağı sağlamaktadır.
 
Paket İçeriği
1 adet ahşap sauna kovası (iç plastiği ile birlikte)
1 adet ahşap sauna kepçesi
1 adet ahşap sauna kum saati (pembe kum)
1 adet ahşap çiftli termometre, higrometre 
 
Teknik Özellikler
Marka      : Misa
Renk        : Akdeniz Çamı ( Beyaz )
Boyut       : Paket Ürün ( koli: 30cm X 40xm X 40xm ) 12 Desi 
Teknik Kapasiteler   : kova 4 litre, kum saati 15dk süreli, Higrometre max %100 - Termometre max 140°C
 
Sauna Aksesuar Seti Nasıl Kullanılır ? 
Sauna kovasının yarısına kadar su doldurulur. Sauna sobası çalıştırıldıktan 40-45 dakika sonra, yeteri kadar ısınmış sauna sobası taşlarının üzerine kepçe yardımıyla yavaş yavaş su dökerek kullanılır. Sauna içindeki havanın nemlendirilmesi sağlanır. Ayrıca misa sauna kokuları kullanılarak sauna içerisine güzel, ferahlatıcı koku yayılması sağlanır. Yarım kova su için bir kapak ( kendi kapağı ile ) sauna esansı kullanılmalıdır. Sauna kum saati ve sauna termometre-higrometre, sauna duvarına sabitlenerek kullanılır. Bu iki üründe sauna kapısından bakıldığında karşı duvarda rahatlıkla gözlenebilecek şekilde tavana yakın bir mesafede bağlanmalıdır.
 
Kullanım Detayları
-Ahşap sauna kova ve kepçeyi sauna çalışmadığı zamanlarda, kuru bir alanda muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca sauna kullanılırken ikinci oturma bölgesinde bulundurmayın yüksek sıcaklık ürüne zarar verebilir. Kullanım esnasında zeminde olmalıdır.
-Ev tipi sauna kullanımı olacaksa sauna kovasına az su doldurup, sauna esansınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Sauna kovasında bekleyen esans zamanla uçacaktır ve özelliğini yitirecektir.
-Ahşap kova ve kepçenizi deterjan ve türevi kullanmadan temizleyiniz. Bu tür kullanımlar ürüne zarar verebilir garanti dışı kalmasına yol açabilir. 
-Sauna kum saati sauna içerisinde rahatlıkla görülebilecek bir yerde olmalıdır.
-Misa sauna kum saati sauna içerisinde tavana yakın yüksek bir mesafede duvara monte edilerek kullanılmalıdır.
-Sauna kullanım sıcaklığı kişiden kişiye değişiklik gösterse de genellike herkes için dünya standartları ortalaması 75 ile 85 derece arasındadır.
-Misa sauna esansı istenilen yoğunluğa göre su ile karıştırılarak uygulanır. Güvenliğiniz için sulandırmadan kullanmayınız. ( Yanıcıdır )

Ömemli Açıklamalar
Ürünler görseldeki ile birebir aynıdır. Renk – ton farkları ışık yansımaları nedeniyle farklılık gösterebilir.
Sauna ortamında kullanılmasında her hangi bir sorun ile karşılaşılmaz.

Sauna Aksesuarları paketi içindeki ürünleri incelemek için isimlerine tıklayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.